Jockes Räddaliv Utbildningar

I den här bloggen så vet ni ju om, i alla fall ni som kommer in här och läser dagligen, att jag skriver väldigt mycket om datorer och IT för det är mitt stora intresse. Idag ska jag skifta fokus totalt och slå an en lite mer seriös ton. Jag vet inte om ni hört talas om ett företag som heter Jockes Räddaliv Utbildningar? Hade ni inte det ska jag berätta att det här företaget anordnar utbildningar i hjärt- och lungräddning i Skåne.  

 

Nu har jag fått gå en sådan kurs och det är jag väldigt glad över att jag har fått. Efter semestern hade det kommit en ny policy på jobbet, att alla anställda skulle ha grundläggande kunskaper i hjärt- och lungräddning, så under en halv utbildningsdag fick vi lära oss det här och vi fick ut väldigt mycket av kursen som Jockes Räddaliv Utbildningar höll i. Dessa kunskaper som jag och mina jobbarkompisar har fått borde faktiskt alla få. Alla som intresserar sig för att gå en sådan här kurs i hjärt- och lungräddning i Skåne borde ta kontakt med Jockes Räddaliv Utbildningar och det kanske är allra bäst att ni frågar er chef om inte ni på er arbetsplats kan få lära er det här? Om jag själv skulle få hjärtstopp skulle jag vilja att någon som hade kunskaper i hjärt- och lungräddning räddade mig, det vill förstås du också! Så ju fler som får lära sig det här desto bättre. Och vad kan vara bättre än att få lära sig det här tillsammans i en större grupp? Jag får verkligen hoppas att alla har en lika förstående arbetsgivare som jag, och låter sina anställda gå en kurs i hjärt- och lungräddning i Skåne.